Selecteer een pagina

Connecting what counts

About Us

Connecting what counts

our
DNA

Connecting what counts through experience in an online world, that is what OneZero does

Een productiehuis om bedrijven te laten connecteren met wat voor hen telt door een sterke online beleving, dat is OneZero. We kunnen dat uiteraard ook veel uitgebreider vertellen maar we luisteren liever eerst naar jullie specifieke vraag.

01100011 01101111 01101110 01101110 01100101 01100011 01110100

Een reeks nullen en éénen. Je hebt ze vast niet allemaal écht gelezen, want dat is saai. Maar daardoor mis je misschien net wat er eigenlijk staat: het is binaire taal voor ‘connect’. Jij en je medewerkers zijn vast geen machines die wild worden van nulletjes en eentjes, maar wel van verbinden met elkaar, met de collega’s en de organisatie. En die verbind je niet met elkaar dankzij saaie communicatie. Neen. Die verbind je met elkaar dankzij beleving.

Meer dan ooit communiceren we met onze medewerkers via nulletjes en eentjes, maar zolang we daar geen beleving aan toevoegen, zal je boodschap niet aankomen. Het zijn niet de nulletjes en eentjes die tellen, maar wel uw mensen. Verbinden wat telt door beleving in een online wereld, dat is wat OneZero doet. Een samenwerking van scenarioschrijvers, professionele technici en gedragswetenschappers die jouw boodschap voor je medewerkers via de digitale kanalen tot een echte belevenis brengen. Kies het format dat voor jou past en samen zorgen we ervoor dat je medewerkers terug écht verbinden.

Ready for you!

Our Team

Jeroen Meermans
Business Development
Kan je kennen als CEO van Total-E
jeroen@onezero.be

LinkedIn

Michaël Van Damme
Creative Development
Kan je kennen als managing partner van The Forge
michaël@onezero.be

LinkedIn

Geert De Wael
Lazy Daisy
Kan je kennen als managing partner van The Forge
Geert@onezero.be

LinkedIn

Adres

OneZero
Voogdijstraat 29
3500 Hasselt

 

Contact

hello@onezero.be
+32(0) 11 22 16 48

social media