Selecteer een pagina

INCOMPANY streaming FORMATS

ACTIVATE

Update

Uw eigen bedrijfsjournaal

The Late night show

Een leuke zetel talk show.

Aan Tafel

Tafel setting – Business talks.

Expert talk

keynote in studio met ondersteunende attributen.

INCOMPANY streaming FORMATS

DEACTIVATE

De ondernemingsraad

Dit format is heel flexibel en kan heel breed gaan. Het kan gaan van heel serieuze bedrijfseigen topics tot totale van-de-pot-geruktheid en uiteraard alles daartussen.

Wie is het?

“Heeft hij/zij blond haar? Heeft hij/zij een modieuze bril? Is het Bill?” allemaal vragen die we kennen van het succesvolle bordspel “Wie is het?”. Alleen kan het nu ook uitgebreid worden…

Bedrijfsimprovisatie

Stoom aflaten, even de ernst van de feiten met humor verzachten en terug samen iets verbindend beleven.
(pas mogelijk na het corona tijdperk)

A Tailor made format

Samen bedenken we uw eigen bedrijfsformat.
echt alles is mogelijk…
uw format op maat?

INCOMPANY streaming FORMATS

Business games

Misschien heb je zelf ooit nog uren lang Tetris, Pac Man of Candy Crush gespeeld. Pure tijdverspilling? Wel volgens onderzoekers niet. Het blijkt zelfs pure training van je hersenen te zijn. Letterlijk. Wanneer we de zaken wat interactief maken, gebruiken we onze hersenen nu eenmaal beter. Waarom doen we dat dan niet met thema’s die er voor je bedrijf echt toe doen? Wel die games zijn er al. Met een online, interactieve game ervaring, brengen we je medewerkers hoe ze klanten centraal kunnen zetten, hoe ze innovatie kunnen versterken of hoe ze de Sustainable Development Goals (SDG) kunnen inzetten om tot vernieuwing te komen. Kortom, frisse, interactieve en slimme business games met humor die helpen om tot échte verandering te komen. Bekijk hieronder de games in ons aanbod.

Sustainable Development Goal Game

“Wat heb jij toen gedaan eigenlijk?” Op een dag zal die vraag aan je voorgelegd worden door minstens één van je kleinkinderen. Hoe ga jij de wereld voor hen achterlaten?

Business Transformation Game

Wat jezelf doet, doe je beter. Het lijkt wel een doe-het-zelf kanaal, maar klopt dit wel? Met verschillende teams proberen jullie allemaal het best een bestaande scale-up zo succesvol verder in de markt te zetten.

Innovation Game

Met de Innovation Game kan je zelf ervaren hoe je de juiste, wetenschappelijk onderbouwde keuzes maakt om innovatie cultuur te stimuleren in een team of organisatie.

Customer Centricity Game

Het maakt niet uit welke taak je hebt als je in een restaurant werkt, wat telt is uiteindelijk de naadloze en onvergetelijke ervaring bij de hongerige bezoekers. En daarbij speelt iedereen in het restaurant van keukenhulp tot…

Coming Soon

365 Incompany
Channel

Als kind kon ik kiezen uit 6 analoge tv-zenders: BRT1, BRT2, FRA1, FRA2, NED1 en NED2. Dat verraadt niet alleen mijn gezegende leeftijd, maar zet meteen ook het contrast met het aanbod vandaag. Vandaag varieer ik al eens tussen de Goats live TV, Pigeon TV en Firewood Hoarders TV. Ze bestaan allemaal, maar ze hebben vooral 1 ding gemeenschappelijk: ze verbinden de kijkers die geboeid en geïnspireerd zijn door respectievelijk geiten, duiven of brandhout. Dat kan jij als ondernemer ook....

Mensen die geïnspireerd en geboeid zijn door waar jouw onderneming mee bezig is. Jouw medewerkers, jouw leveranciers of klanten, kan jij verbinden door een sterke online beleving met jouw video-kanaal. En met de huidige technologische mogelijkheden, maken we het interactiever, grappiger of helderder dan ooit. Afhankelijk van welke boodschap jij wilt overbrengen. Op die manier verbind je met beleving wat echt telt: je mensen.

Adres

OneZero
Voogdijstraat 29
3500 Hasselt

Contact

hello@onezero.be
+32(0) 11 22 16 48

social media